БИТ ФЕСТ – Театарска претстава „No Shadow“ Lalish TheatreVienna

БИТ ФЕСТ – Театарска претстава „No Shadow“ Lalish TheatreVienna

 
„Мојот театар е реката, што тече низ светови” Шамал Амин
 
Лалиш Театарлејбор
Истражувачки центар за театарот и перформансот-култура Виена / Австрија