БИТ ФЕСТ:ХИП ХОП КОНЦЕРТ

БИТ ФЕСТ:ХИП ХОП КОНЦЕРТ

Како дел од програмата на БИТ ФЕСТ пред културниот центар Магаза се одржа хип хоп концерт.