БИТ ФЕСТ: СТЕНД АП КОМЕДИЈА СО МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ

БИТ ФЕСТ: СТЕНД АП КОМЕДИЈА СО МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ

Настап на познатиот комичар Марјан Ѓорѓиевски, професионален актер во Народен театар Битола, кој изминатите неколку години својата кариера ја насочува кон сцената на стенд ап комедијата. Зад него се голем број извонредни настапи на македонската и балканската сцена, проследени со преполни сали, овации и слично…И оваа вечер на БИТ ФЕСТ создаде исклучителна атмосфера во преполното Пацио на Зљавод и Музеј.