БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА „УРБАНА КУЛТУРА“

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА „УРБАНА КУЛТУРА“

Во изложбениот салон на Центарот за култура беше отворена изложбата „Урбана култура“. Фотографиите се дела на Христо Фиданов и Димитар Атанасов.