БИТ ФЕСТ:ПРОЕКТ-ВРАЌАЊЕ ВО ИДНИНАТА

БИТ ФЕСТ:ПРОЕКТ-ВРАЌАЊЕ ВО ИДНИНАТА

Во организација на здрушението „Машина“, а како дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2013 на Летната сцена на Тумбе кафе беше отворена изложба на фотографии од француски сликари „1900 година за светот во 2000 година“, а присутните имаа можност да го погледнат и документарниот филм „Нацијата која престана да сонува“. Музичкиот дел  од овој настан се одвиваше на локацијата Водопади – Сива вода.