БИТ ФЕСТ: УЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ БАСКЕР ФЕСТ

БИТ ФЕСТ: УЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ БАСКЕР ФЕСТ

Баскер фест ја пречекува публиката не само со улични артисти и музика во живо, но и со низа различни понуди за незаборавна забава: претстави, пантомима перформанси, улични танчери, креативни активности, ликовни изложби, базар на ракотворби, работилници! Првата вечер од фестивалот „Баскер фест“ помина со исклучително голем интерес на трите точки каде што беа лоцирални изведувачите на улични перформанси. Вечерва, Баскер фест продолжува со главната вечер и учество на над 50 изведувачи на 6 пунктови.