БИТ ФЕСТ:БАСКЕР ФЕСТ-ВТОРА ВЕЧЕР

БИТ ФЕСТ:БАСКЕР ФЕСТ-ВТОРА ВЕЧЕР

На шест пунктови долж најамбиенталната улица Баскер фест во рамки на својата втора вечер понуди исклучителна програма исполнета со најразлични перформанси, инетересни точки во кои учествуваа над 50 изведувачи од повеќе земји. Четиричасовната програма ја раздвижи и насмеа публиката која покажа голем интерес за настанот.