БИТ ФЕСТ: БИТОЛИНО:„КОГА СЕ БЕШЕ ЗЕЛЕНО“

БИТ ФЕСТ: БИТОЛИНО:„КОГА СЕ БЕШЕ ЗЕЛЕНО“

Втората претстава на 4-то издание на ИДТФ Битолино имаше две изведби, а истата доаѓа од Театар Клуч, Тел Авив, Израел и е добитник на наградата за најдобар мјузикл за 2014 година. Присутните покажаа вистинско уживање во претставата.