БИТ ФЕСТ: БИТОЛИНО:„ПАДОБРАНЦИ“

БИТ ФЕСТ: БИТОЛИНО:„ПАДОБРАНЦИ“

Третата претстава на 4-то издание на ИДТФ Битолино доаѓа од Тандарика театар Букурешт, Романија. Претстава поставена на три континенти, прекрасна приказна раскажана со јазикот на телото и многу забава за најмладите.