БИТ ФЕСТ:РАБОТИЛНИЦА „СО ЧИТАЊЕ КНИГА ДО НАЈДОБРАТА ПОРАКА И ЛИЧНОСТ“

БИТ ФЕСТ:РАБОТИЛНИЦА „СО ЧИТАЊЕ КНИГА ДО НАЈДОБРАТА ПОРАКА И ЛИЧНОСТ“

Во НУУБ Свети Климент Охридски беше организирана работилница насловена „Со читање книга до најдобрата порака и личност“. Работилницата е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.