БИТ ФЕСТ:ПРОМОЦИЈА НА КНИГА„ВО МОЕ ИМЕ“

БИТ ФЕСТ:ПРОМОЦИЈА НА КНИГА„ВО МОЕ ИМЕ“

Во малата сала на Центар за култура беше промовирана книгата„Во мое име“ од авторот Менде Младеновски.