БИТ ФЕСТ: ЗАНАЕТЧИСКА МАНИФЕСТАЦИЈА

БИТ ФЕСТ: ЗАНАЕТЧИСКА МАНИФЕСТАЦИЈА

На Плоштадот Магнолија во организација на Регионалната занаетчиска комора се одржа занаетчиска манифестација. Манифестацијата продолжува и денес.