БИТ ФЕСТ:„ЕХО КАЈ ЧИНАРОТ“

БИТ ФЕСТ:„ЕХО КАЈ ЧИНАРОТ“

Кај Чинарот во Битола синоќа како дел од програмата на БИТ ФЕСТ се одржа
музичко-поетски перформанс насловен „Ехо кај Чинарот“.