БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА ДУО КЛАРИНЕТИ И ПИЈАНО

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА ДУО КЛАРИНЕТИ И ПИЈАНО

Во Концертната сала на Завод и Музеј се одржа концерт на дуо кларинети и пијано. На концертот настапија Сергеј Петров на кларинет, Ристо Ѓоревски – кларинет и Елена Атанасова Ивановска – пијано.