БИТ ФЕСТ: ЕВРОПСКИТЕ ВРЕДНОСТИ НА БИТОЛА

БИТ ФЕСТ: ЕВРОПСКИТЕ ВРЕДНОСТИ НА БИТОЛА

Пред Културниот центар Магаза се одржа проекција на документарен филм и изложба насловени „Европските вредности на Битола. Настанот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.