БИТ ФЕСТ: МЕЛАНХОЛИЧНА ВЕЧЕР

БИТ ФЕСТ: МЕЛАНХОЛИЧНА ВЕЧЕР

На Летната сцена Тумбе кафе се одржа концерт на групата „Кули“, насловен „Меланхолична вечер“. Концертот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.