БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „ХАРМОНИКИТЕ“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „ХАРМОНИКИТЕ“

Во организација на Савевски продукција, а под уметничко раководство на Професор Кирил Стојчевски во Малата сала на Центарот за култура се одржа концертот „Хармониките“.