БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ЛУКА ТОШЕВ И ДИМИТАР МИХАЈЛОВСКИ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ЛУКА ТОШЕВ И ДИМИТАР МИХАЈЛОВСКИ

Во прекрасниот простор на Дом на АРМ се одржа концерт на Лука Тошев – гитара и Димитар Михајловски – виолина во придружба на Мери Стоилкова на пијано.