БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА

Во Културниот центар Магаза беше отворена изложба на Драган Најденовски,Илија Кочовски, Симеон Силјановски и Димитар Мичо Кочовски. Изложбата ја отвори претседателотна ДЛУБ Владимир Симоновски.