БИТ ФЕСТ:„САЕМ НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ“„ИНТЕРКУЛТУРНА ВЕЧЕР“„КАЛЕИДОСКОП“

БИТ ФЕСТ:„САЕМ НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ“„ИНТЕРКУЛТУРНА ВЕЧЕР“„КАЛЕИДОСКОП“

На 09 Јули во рамките на програмата на Битфест 2014 Together Macedonia учествуваше со настанот „Презентација на култури“.На настанот  беа претставени следните земји: Унгарија, Италија, Македонија, Русија, Словенија, Соединети Американски Држави, Турција, Франција, Шпанија.