БИТ ФЕСТ:ИЗЛОЖБА НА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА „АКОРДИ НА СВЕТЛИНАТА“

БИТ ФЕСТ:ИЗЛОЖБА НА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА „АКОРДИ НА СВЕТЛИНАТА“

Во културниот центар Магаза беше отворена изложба на уметничка фотографија насловена „Акорди на светлината“. Автор на изложбата е Ромина Милетиќ.