БИТ ФЕСТ: СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ

БИТ ФЕСТ: СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ

Со одржувањето на целовечерниот концерт на Драган Даутовски, промоцијата на неговиот најнов албум „ Пламен “, како и врачувањето на наградите, беше спуштена завесата на годинашниот 44 фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови”, кој се одржа во рамките на битолското културно лето „Битфест”.