БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ОЛДТАЈМЕРИ ЗГ ОЛДТАЈМЕР КЛУБ „РЕТРО ФРИКС“

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ОЛДТАЈМЕРИ ЗГ ОЛДТАЈМЕР КЛУБ „РЕТРО ФРИКС“

Изложбата се одржа на плоштадот Гоце Делчев во периодот од 10.00 до 15.00 часот, а беа изложени над 50 олдтајмери, меѓу кои и модели стари над 70 години. Во рамки на изложбата беа презентирани главно европски модели, но и неколку модели кои потекнуваат од Америка. Овогодинешната изложба на олдтајмери е трета по ред во рамките на БИТ ФЕСТ.