БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ПАНДЕ ПЕТРОВСКИ

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ПАНДЕ ПЕТРОВСКИ

Во Културниот центар Магаза беше отворена изложбата на Панде Петровски по повод 55 години од неговото творештво. Изложбата е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.