БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА

Во концертната сала на ЗМГ се одржа концерт на Кристијан Антовски – баритон, Дарко Нешовски – тенор, Андреа Наунов – пијано. Концертот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.