БИТ ФЕСТ: РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА НА САШО РИСТЕВСКИ

БИТ ФЕСТ: РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА НА САШО РИСТЕВСКИ

Во Културниот центар Магаза беше отворена изложбата „Бит Фест низ фотографии“ на фотографот Сашо Ристевски. Изложбата е составена од 150 фотографии кои претставуваат избор од настаните на БИТ ФЕСТ кои фоторепортерот неуморно ги следеше.