БИТ ФЕСТ:ПОЕТСКО ПОПЛАДНЕ СО ВЕНКО АНДОНОВСКИ

БИТ ФЕСТ:ПОЕТСКО ПОПЛАДНЕ СО ВЕНКО АНДОНОВСКИ

Како дел од програмата на БИТ ФЕСТ во Културниот центар Магаза се одржа поетско попладне со Венко Андоновски. Настанот беше насловен „Сиже и фабула“, а истиот предизвика голем интерес кај публиката.