ЗАТВОРАЊЕТО НА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА БИТ ФЕСТ НОВ ПОЧЕТОК ЗА ЈОЦО И МАРИНА

ЗАТВОРАЊЕТО НА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА БИТ ФЕСТ НОВ ПОЧЕТОК ЗА ЈОЦО И МАРИНА

На спектакуларниот концерт на Владо Јаневски на вчерашното затворање на БИТ ФЕСТ, Јоцо Ѓорговски на песната „Од овој ден“ на својата сакана Марина Кочишка и понуди брак. Откако среќната девојка со огромна возбуда ја прифати понудата, публиката им честиташе со голем аплауз.