БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА САСАКИ ЈУКО

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА САСАКИ ЈУКО

Во Културниот центар Магаза се одржа концерт на Сасаки Јуко од Кумагаја, Јапонија. Јапонската музика испреплетена со јапонски танци и специфични облеки предизвика голем интерес кај публиката која уживаже во нивниот настап.