БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА КРИСТИНА АРНАУДОВА

БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА КРИСТИНА АРНАУДОВА

На Плоштадот Магнолија Кристина Арнаудова го промовираше својот нов албум. Гости на нејзиниот настап беше групата EYE CUE.