БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ИЛУСТРАЦИИ

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ИЛУСТРАЦИИ

Во организација на ЗГ ИМКА во КЦ Магаза беше отворена изложба на илустрации  насловена „Фантазија, митови и легенди“. Изложбата е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.