БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КУД АНКА ОПШУХ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КУД АНКА ОПШУХ

На Плоштадот Магнолија КУД Плетенка во соработка со КУД Анка Опшух од Хрватска одржа едночасовен концерт. Настапот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.