БИТ ФЕСТ: ЕДЕН ЛЕТЕН РАСПУСТ

БИТ ФЕСТ: ЕДЕН ЛЕТЕН РАСПУСТ

Во Пациото наЗавод и Музеј се одржа детско- тинејџерскиот музички фестивал „Еден летен распуст“. И оваа година фестивалот предизвика голем интерес кај публиката.