БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА НА МАРГА СОЛ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА НА МАРГА СОЛ

 
Македонски музички продуцент,  композитор, вокалист, ремиксер и Диџеј, но добро познат на светската музичка сцена, особено во сферата на lounge, chillout, ambient, groove, jazzy и house музиката.
Позади артистот стојат преку 250 песни, 4 синглови, издадена на преку 700 компилации (вклучувајки ги најпознатите lounge светски компилации) и  8 албуми, од кои 5 наменети за светскиот пазар.
Концертот се одржа пред Дом на АРМ во Битола и предизвика голем интерес кај присутните гости.