БИТ ФЕСТ:„БИТОЛИНО“„ЕЛМЕРОВИТЕ СОНИШТА“

БИТ ФЕСТ:„БИТОЛИНО“„ЕЛМЕРОВИТЕ СОНИШТА“

Петтата претстава на 4-то издание на ИДТФ Битолино беше изведена од Театар Сенка,Марцало, Италија, со еден збор спектакл за крајот на Битолино, бесконечна забава,и одлична актерска игра.