БИТ ФЕСТ: ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ„МОЈ ЖИВОТ, МОЈ ФИЛМ“

БИТ ФЕСТ: ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ„МОЈ ЖИВОТ, МОЈ ФИЛМ“

Во Центарот за култура во Битола, во рамки на Бит фест 2014, кино клубот „Студио Милтон Манаки“ пред присустната публика прикажа осум документарни филмови на тема „Мој живот… мој филм“.

Автори на филмовите се млади битолчани, членови на клубот.