БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА JОКЕ – ФРАНЦИЈА

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА JОКЕ – ФРАНЦИЈА

Пред Културниот центар Магаза синоќа се одржа концерт на француската група Јоке. Концертот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.