БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ММД „НИКОЛА КАРЕВ“ – МЕЛБУРН АВСТРАЛИЈА

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ММД „НИКОЛА КАРЕВ“ – МЕЛБУРН АВСТРАЛИЈА

Во амфитеатарот на античкиот локалитет Хераклеа се одржа концерт на ММД „Никола Карев“ од Мелбурн, Австралија. Многубројната публика уживаше во прекрасниот настап.

.