БИТ ФЕСТ: "ОМАЖ НА ПАНДЕ ТАТАРЧЕВСКИ"

БИТ ФЕСТ: "ОМАЖ НА ПАНДЕ ТАТАРЧЕВСКИ"

Во Концертната сала на Завод и Музеј се одржа Концерт на кларинети во чест на Панде Татарчевски. Концертот беше насловен како „Омаж на Панде Татарчевски“.