БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ СО ОПЕРСКИ ДУЕТИ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ СО ОПЕРСКИ ДУЕТИ

Во Концертната сала на Завод и Музеј се одржа Концерт со оперски дуети „Љубовни приказни“. Концертот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.