БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА ПИЈАНО „ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА“

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА ПИЈАНО „ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА“

Во салата на клавирите во НУ Завод и Музеј се одржа концерт на Горјана Стојановска. Прекрасните звуци на пијано ја комплетираа исклучителната атмосфера во салата. Концертот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.