БИТ ФЕСТ:АМАТЕРСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“

БИТ ФЕСТ:АМАТЕРСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“

 На летната сцена Тумбе кафе во организација на младите волонтери од Црвен крст – Битола беше одиграна аматерската театарска претстава „Госпоѓа Министерка“. Театарската претстава која предизвика голем интерес е дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ.