БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ 300 РАБОТИ 300

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ 300 РАБОТИ 300

Oд 18-ти до 22-ри август во Битола се одржува фестивалот 300 работи 300.
И ова година колегиумот организира интересни содржини за битолчани започнувајќи со концертна промоција EP I AM на Sweet Rapscallions ,
изложба – Through a glass darkly – Биба Кајевич, Скопје, Проекција – Нелогички минливо .
Свеченото отворање  беше синоќа од 21 часот во кафе бар Радост.