БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „СОВРЕМЕН ЏЕЗ“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „СОВРЕМЕН ЏЕЗ“

Иван Бејков, Александар Секуловски, Сашо Поповски и специјалниот гостин Дејв Вилсон од Америка направија прекрасна атмосфера во дворот на Културниот центар „Магаза“. Концертот на современ џез е дел од програмата на Бит Фест.