БИТ ФЕСТ:ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ:„ВОЛОНТЕРИ ВО ЗОО ГРАДИНА“

БИТ ФЕСТ:ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ:„ВОЛОНТЕРИ ВО ЗОО ГРАДИНА“

Низ фотографии беше претставена работата на волонтерите, а беше промовиран и прирачникот за волонтерска работа во ЗОО Битола.