БИТ ФЕСТ: СПОМЕНИ ОД СТАРИОТ ШУМЕН

БИТ ФЕСТ: СПОМЕНИ ОД СТАРИОТ ШУМЕН

Во Културниот центар Магаза беше отворена изложба на фотографии „Спомени од стариот Шумен“ Регионален музеј – Шумен, Бугарија. Изложбата е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.