БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА„СТРАСТИ“

БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА„СТРАСТИ“

Стихозбирката „Страсти” е првенче на Светлана Папачек – едно од многуте што следат.Во неа стиховите се напишани за љубовта, страдањето, солзите…Силни и длабоки чувства пренесени на лист хартија.Инспирација – нејзината љубов и страст, но и други љубовни стории кои допреа до неа.Измешани чувства преточени во емоции.