БИТ ФЕСТ: ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА„ПЕРО МАЛЕРО“

БИТ ФЕСТ: ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА„ПЕРО МАЛЕРО“

Во Амфитеатарот Хераклеа беше одиграна театарската претстава „Перо Малеро“во изведба на театарот „Солза и смеа“. Станува збор за урнебесна комедија која никој не остави рамнодушен.