БИТ ФЕСТ„ТРАДИЦИОНАЛНА ТРПЕЗА- ГОПЕШ НАШЕ СЕЛО“

БИТ ФЕСТ„ТРАДИЦИОНАЛНА ТРПЕЗА- ГОПЕШ НАШЕ СЕЛО“

Во рамките на овој настан прошетката низ селото Гопеш се реализираше преку „Изложба на фотографии“, Презентација на документарен филм и дегустација на национални влашки јадења.