БИТ ФЕСТ 2009 – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА НА САШО РИСТЕВСКИ

БИТ ФЕСТ 2009 – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА НА САШО РИСТЕВСКИ

Изложбата која ја отвори Градоначалникот Талески беше фото респектива на стоте настани кои беа во рамките на летниот фестивал Бит фест 2009. Битолчани имаа можност преку  фотографијата на Сашо Ристевски да се потсетат на културните настани  во кои уживаа изминатите два месеци.